Sakit celah kankang.

Assalamualaikum. Nak tanya. Normal ke sakit celah kankang ea. Rasa nk nagis. Sakit sangat2. Boleh buat saya rasa stress. #pleasehelp #firstmom #firstbaby #37w3d .

4 Balas

Sama la dengan saya . Cuma sekarang extra rasa sakit tu . Bangun duduk baring pun sama . Ni 38 weeks dah , 2 minggu dah mucus plug keluar . Perut pun rasa tegang dan lagi tegang bila mengeras effect pinggang ke tulang rusuk . Serba tak kena . Moga urusan kita dipermudahkan 🌹

bersabar sis dan tunggu masa baby akan keluar tak lama lg insha allah..is light pain of making ur pelvic to suit slowly, mmg sakit bcz its preparing u naturally. Soon sure selamat lahir

normal sis...sbb baby dah turun ke bawah...bila2 masa dah baby tu nak keluar...lg pun dah cukup bulan tu

normal sis sma mcm sy tgah alami skrg 25w..