Harap ada yang m'jawab☺️

Assalamualaikum nak tanya , normal ke perut kita sekejap besar sekejap kecil ? 12weeks,firstbaby . Terima kasih

2 Balas

Maybe sbb bloated je, angin. Ntah Sy sejak pregnant kadang angin kadang okay. Tapi time angin tu mmg rasa besar kembung je perut, ketat rasa xselesa. Pagi2 la Kalau betul nak nampak baby bump pun, sbb perut kempis nmpak la bump baby tu.

3y ago

haa tu lha , baby bump dha nampak bila bangun tu . angin jangan cite lha , ya Allah seksanya . sakit habis satu badan .

Mungkin perut nmpk besar tu sbb bloating dan bkn baby bump, 12w pun kira kecik lg baby kt dlm 😊

3y ago

okay faham ☺️tenkiu ya