Angkat berat dan czer

Assalamualaikum nak tanya mummy yg czer berapa lama tak angkat berat2. Kenapa mummy czer tak boleh angkat berat2 takut peranakan jatuh ke atau jahitan terbuka? Kalau disebabkan jahitan terbuka, jahitan dah sembuh di luar cuma di dalam je x tau. Please bagi jawapan. Terima kasih #pleasehelp #ingintahu

8 Balas

Bukan xboleh sis tp tenaga tu dh xsama. Mcm sy larat angkat anak je sekarang. Kalau angkat benda berat2 mmg sakit blkg n rasa sakit kat tmpt czer. Sy dah 4 bulan czer pun kdg2 rse sakit.