Angkat berat dan czer

Assalamualaikum nak tanya mummy yg czer berapa lama tak angkat berat2. Kenapa mummy czer tak boleh angkat berat2 takut peranakan jatuh ke atau jahitan terbuka? Kalau disebabkan jahitan terbuka, jahitan dah sembuh di luar cuma di dalam je x tau. Please bagi jawapan. Terima kasih #pleasehelp #ingintahu

8 Balas

hati2 jela..bukan nak kata kena ikut pntg larang org dulu2..tapi kulit kita dibedah 7lapisan..ofkos berbeza drpd kulit kita still intact,parut pun susah nk hilang..angkt boleh tp jgn lebih dr kudrat yer..