Scan baby monthly

Hi assalamualaikum . Nak tanya mommies semua pergi scan baby every month ke ? #firstbaby

13 Balas

sy dh 2x gugur, kali ketiga preg ni mmg kerap pg scan.. 2mggu skali scan, 7w , 9w, 11w .. next ni maybe tggu lama sikit kot dlm 15w bru g scan balik

saya scan every month sebab risau, ni second pregnancy yang first gugur last year. free je sebab company husband cover maternity checkup

tak pon. scan ikut appointment kk. pastu kalo g private, masa scan details and scan muka. hehhehe

Sy scan 2 kali sebulan dekat private. Extra risau sebab pernah 2x keguguran sebelum ni.

hehehe ye sy insecure sikit. first bby lps gugur. mmg scan setiap bulan. masa 9w. 13w. 17w.19w next 23w

3y ago

smpai suami tegur asyik kacau baby. sama je tgk. cuma berat dgn ukuran la brtmbh. dpt dgr jntung degup🤣

Tak pon. Hanya scan yg gov punya appointment tu dan scan suka suka kat swasta sekali 😂

sy da naik 20week.. kene scan tiap kali lawatan kk.. sebab gdm.. takut baby besar

scan bila doc kk suruh je..selebihnya saya scan swasta tapi tak tiap2 bulan

saya tiap bulan scan sebab nak monitor fibroid.. 😌

sy scan tiap bln sbab hb low. d klinik kerajaan