Daftar Bin ALN

Assalamualaikum.. Nak tanya macam mana nak urus bin anak luar nikah kt jpn ye? Anak sya dah umur 3tahun lebih dalam surat beranak tkde bin lagi. Sya nak urus bin anak sya pada nama2 Allah selain Abdullah . Apa prosedur nya ye ? Terima kasih pada yg sudi jawab . #pleasehelp

2 Balas

time ank lahir sis mmg tak letak bin ke? better sis call je jpn lagi senang or terus walk in je. nasihat saya uruskan cepat sis ank nak sekolah nanti lagi banyak benda nak setel.

call atau walk in direct ke JPN sis. prosedur ni kadang berubah2. paling senang, sis tanya diorang terus. moga Allah permudahkan semua urusan sis 💜