Skincare selamat ibu hamil

Hi assalamualaikum nak tanya Korg sejak mengandung guna skincare apa ye? Sejak tau mengandung saya terus stop skincare dh tu tetiba Naik jerawat pulak n losyen bdan kalau kita guna losyen baby anakku ok tak erk sebab skrg suka guna losyen n mandian baby pelik beno mengandung Kali ni suka cium bau cmtu 😅

9 Balas

Kalau sis nak guna losyen baby pun ok je. Selamat utk ibu mengandung juga.

1y ago

Tak juga sis. Ikut ibu. Sy ada eczema jadi sy akan elak fragrance tapi kalau awak takut nak guna boleh stop, ikut awak sis. ☺️