BUKA BUKU SWASTA

Assalamualaikum, nak tanya bukak buku kat swastaaa and lahir kat gov ok je kan janji ada buku tu? Checkup semua kat swastaaaa sebab senang masa dia flexible #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

6 Balas

blh je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

2y ago

0122358419 - Natasha Amaldina

Saya pun nak tanya soalan yg sama.. Jadi saya tak perlu buat buku pink di kk lah ye? Sekarang dah pregnant 34 minggu

2y ago

Saya macam awak jugak.. Buat buku di klinik swasta je.. Ada yg suruh saya buat buku di kk kalau nak bersalin kat hospital gov.. Sbb tu saya tanya sini.. Mesti ramai dah ada pengalaman kan.. Terima kasih semua jawapan korang membantu

hritu mcm ada dgr org ckp klo checkup swsta tp brsalin kt gomen kne byr mhl..xpasti sy btl ke tak..

ya boleh sis. kalau nurse bising time nak bersalin nnt, cakap je saya kerja. available sabtu ahad ja

2y ago

Hehe baik thank you 🫶🏻

Boleh ja. Dont worry. Semoga selamat bersalin

2y ago

Thank you. In shaa Allah Amiin yarobbalalamin 🫶🏻

Boleh je.. takda masalah

2y ago

Thank you 🫶🏻