Buka buku pink

Salam all. Saya kalau ikut last period, dah 8W5D. Tapi if ikut last scan baru 6W. Bila boleh start buka buku pink ye? Minggu tu refer scan kita or last period ye? #firstmom

2 Balas

Sebelum 12 week. Awak buat appointment dulu. Nak nurse bagi tarikh. Macam saya dulu book masa 5 weeks, saya dapat tarikh time kandungan saya dah 11 weeks. Sebab penuh. So better awak buat appointment dulu.

6mo ago

Baik, tq awak

9w keatas blh walk in book tarikh. tp yg penting bila scan dh nmpk janin dan degup jantung janin, baru pergi walk in kk. misi usually tgk gmbr scan tu dan kira semula dari last period awk.

6mo ago

kalau tak nampak baby lagi boleh bukak buku tak? sy kene g kk sblm 8w nurse ckp