Normal atau Tidak ?

Assalamualaikum. Nak tanya. Berat saya 46kg. Sekarang dah masuk 3bulan. Normal x perut saya tak nampak lgi? Selalu perut nampak berapa bulan ya ? ?

2 Balas

Saya strt prgnt berat 47 tp perut nampak msa da 24w. Tu pun kecik je...tp bila scan doc kata baby membesar elok ikut minggu so saya tak de sebab utk risau asalkan dia sihat membesar kat dalam tu. 18w da rasa geli2 dia gerak so ok la.

5y ago

Ohh mcm tu.. hehe.. btw, tima kasih yaa 😊

Waalaikumsalam. Saya pun berat 44kg. Now masuk 4 bulan lebih baru nmpk perut tu mcm buncit.

5y ago

Sama²😊