Detail scan

Hi assalamualaikum .. nak tanya ada tak yg ada pengalaman mcm saya , kandungan 20week scan di klinik kerajaan , doc dapati baby semua ok, yg tk ok ada mcm nmpk dikepala cecair , secara jujur saya mmg down , dan doc kerajaan suruh refer pakar di hkl untuk buat detail scan kalau tknk buat di swasta.. tetapi disebabkn saya tk senang duduk memikirkn kandngan saya, sy trus prgi swasta buat detail scan di sana dan dapati result totally okayy . Semua normal.. jd yg mana sy prlu percaya.. scan di kerajaan atau swasta?? Tp di swasta doc bgthu smua ok tkde masalah... Ada tak ibu2 yg ada pengalaman mcm saya...#ingintahu

4 Balas

saya pun check ada cecair. and skrg tunggu nak rujuk pakar HTAR utk pemantauan kes. as long as ibu & anak sihat , normal alhamdulillah

2y ago

yaa saya dah buat detail scan sebelum ni, dpt detect masa detail scan swasta, lepastu saya bagitau doc kk, and doc kk scan pun nampak jugak. so kk refer saya ke pakar.