Takut kena marah

Assalamualaikum. Hi. Nak mintak pendapat ibu-ibu kt sini. Anak 1st baru 10 bulan. Saya beranak czer. Baru-baru ni. Saya check guna upt sbb period lambat, double line. Alhamdulillah. Tapinye, masa beranak haritu, dokter ade pesan jarakkan kehamilan sekurang2nya 3tahun. Skrg ni berita yang gembira pun jadi sedih bile teringat misi akan membebel di kk nanti. 😭. Sekarang ni taktau nak kene pegi awal buat buku pink ke atau tggu 12 minggu dulu baru pergi? #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

mommy boleh je pegi awal, sye lps scan klinik swasta 8w terus pg bukak buku pink.