Ceaser Or Normal

Assalamualaikum n salama sejahtera Nnk tanya ada x ibu2 kat sini tengah preggy umur 40 ke atas?.. Saya 41 preggy dah 32weeks.. Baru balik check up n doc ckp kena ceaser... ??.. Sbb risiko masa meneran nanti.. WALAU PUN setakat ini Alhamdulillah saya tiada darah tinggi n kencing manis... Ada x ibu2 macam saya? #saya anak first

1 Balas

Sy pun mcm awak. Czer sbb risiko baby besar. Dah plan tarikh. Tapi terawal sehari. Merasa la sakit contraction n bukaan sampai 7cm. Nurse n Dr siap suruh hold, jgn teran. Takut baby sangkut. Terus emergency czer 😁 doa banyak2 ye. Moga Allah permudah urusan awak n baby.