Selamatlah

Assalamualaikum n salam sejahtera.. Alhamdulillah sy telah melahirkan bby girl seberat 2.85kg.. Secara normal.. Ttp anak sy kene admit nicu sbb dah berak dlam perot.. Minta doakan anak sy cepat discharge.. X lupe juge nak ucapkan terima kasih kpd mummy2 sbb bnyak memberi info dan berkongsi pengalaman mummy2 semua.. #nopicture #mummyponxtgklg bby

15 Balas

Tahniah ibu..InshaAllah bby awak sihat2 je..doa byk2..positif selalu ya..semoga dipermudahkan urusan ibu dan bby..

4y ago

Aamiin.. Tq sis

Congrats momy selmt brpntng..semoga baby cepat sihat..amin

tahniahh... selamat berpantang... n semoga dipermudahkan...

Alhmddlh congrats sis..insyallah semua dipermudahkan

Tahniah..semoga dipermudahkn utk baby .

Congrats sist...slamat brpantang...😍😍

Wasalam.. ALHAMDULILLAH TAHNIAH🤩

Semoga Allah permudahkan urusan bayi nya

Aminn , tahniah yaa sis ❤️

4y ago

Terima kasih

Tahniah. Semoga dipermudahkan

4y ago

Tq 😊