lebih hari

Assalamualaikum mumy2 semua...nk tnya cikit..klo doktor kasi 9hri extra sbb lum ad tnda2 lagi...ad x mumy2 semua abiz kn 9hri taw kurang kn 9hri tu...untuk serah kn diri...ad x yg kurang 9hri extra yg doktor kasi tu...boleh share?

1 Balas

wsalam..sy dlu doc bg extra 1 mnggu je..tp xdan abis pn 1mnggu tu..msuk hari ke 4 dh selamat bersalin..sis bnykkn berjln.. exercise trun naik tangga n wat ketuk ketampi..in sha Allah blh cepatkn bukaan..semoga dipermudahkan yer