due dah cukup

Assalamualaikum mumy2 semua..due dah cukup 40 minggu...tpi xde tanda2 lagi...memang ramai mumy2 ad yg lewat...tpi sye isau lah...rasa nk je cpt kn bby ni kuar...maklum lah anak pertama...boleh x klo sye nk minx serah diri awal...sye xnk lah lebih dri 40 minggu...boleh ke serah diri awal..boleh share cikit yg mna dah pernah alami tu...hti ini rasa isau je

1 Balas

1st baby ke? Kalau belum tanda lagi, bykkan berjalan. Banyakkan sujud juga. Xperlu berjalan laju2. Jalan lah perlahan2 tp kerap. Nak lebih mudah, pergi berjalan2 di shopping mall.

5y ago

Ye 1st bby...terima kasih infonya