Pil perancang

Assalamualaikum, mummy, Saya pernah cuba nak beli pil perancang di farmasi,tpi tak digalakkan untuk ibu menyusu badan, Bermakna tak digalakkan tu, kalau minum bermasalah pada baby ke, Terima kasih.

3 Balas

tak digalakkan tu bermaksud mungkin susu akan drop jika keep amik ubat tu, klu susu drop nanti stress pulak mommy jd tu yg xdigalakkan

4mo ago

oohh mcam tu. tpi kan boleh cuba minum. kalau drop takyah lanjut minum.

pil perancang brand apa? saya fully menyusu badan, pernah ambik noriday dan oralcon. sesuai dengan saya, tapi saya ambik dekat kk.

4mo ago

sya pun tak tahu, sebab staf farmasi ckap, tak digalakkan untuk ibu menyusu, staf farmasi pun xjdi tunjuk.

tgk jenis pil. ada pil yg mgeringkan susu badan

4mo ago

terima kasih