kulit baby 6m+

assalamualaikum mummy's² #tApMalaysia , saya nk tnye kalau² ad mummy² yg tau, kulit bdn ank saya dia mcm ad biji² kasar dkt perut ,pehe betis... saya dh stop kan sabun mandian dia tapi masih sama....ank sy tk pakai bedah just lotian shja and for now lotion pun sy stop tapi tetap tk hilang jgk ... ank² mummy ad yg mcm nie tk and ad solution ke untk kes sy nie .. ##ingintahu #firstbaby #mummyworried

kulit baby 6m+
2 Balas

anak sya pun pnah jd mcm ni..sya stop semua minyak urut,sya guna you baby jer..jd elok dah kulit dia..sya x jual eh

3y ago

ohh yeee ke .. takut alahan pada minyak urut ye .. sy pakai minyak yu yi .. tq sis nnt sy nk try youbaby .

rujuk doc sis...nti doc bg cream

3y ago

oh yeke..ank sy pnh alami cm2..sy g klnk swta ja sis..die bg cream..alhmdulilah elok dh.. x pe sis tgu ccuk 6 bulan nti sis tye..smge dpmdhkan