Bersalin awal dari due date

Assalamualaikum ..mummy2 semua..doakan saya yer bersalin 4/9 ni ..3/9 ni dah kena serah diri sebab gdm on dc..Berdebar..nervous smua ada sepatutnya due 16/9 apakan daya baby nak keluar awal..ada tak mummy2 yang kena serah diri awal juga?yang due date sama.. Semoga urusan kita dipermudahkan..aamiin... #37minggu

10 Balas

duedate 16/9. kena serah diri 2/9 nanti. sekarang tgh risau takut berat baby naik mendadak 😂.

2y ago

in shaa Allah doa yg baik2..moga bby senang kluar...kita sama..🤣 mudah2an urusan kita smua dipermudahkan