Bersalin awal dari due date

Assalamualaikum ..mummy2 semua..doakan saya yer bersalin 4/9 ni ..3/9 ni dah kena serah diri sebab gdm on dc..Berdebar..nervous smua ada sepatutnya due 16/9 apakan daya baby nak keluar awal..ada tak mummy2 yang kena serah diri awal juga?yang due date sama.. Semoga urusan kita dipermudahkan..aamiin... #37minggu

11 Balas

sya klau x bersalin dlm masa trdekat ne,sya pon kna serah diri 03/09 sbb doktor ckp x bole lbih dri tarikh due bersalin ,gdm on dc🥲semoga urusan kita dipermudahkan Aamiin ya Allah ya mujib🥰

2y ago

aamiinnn..semoga dipermudahkan urusan mummy ye...in shaaa Allah boleh..kita sama kena serah diri 3/9...fikir nk jmpa bby je..