Pendarahan secara tiba2

Assalamualaikum mummy2, saya sekarang 29mggu 5hri 2hari lepas saya mengalami pendarahan tiba2, tak tahu punca kenapa, nak kata bersama suami, sepanjang saya hamil kami tidak bersama sbb nak jaga kandungan, kerja berat pun saya tak ada buat, doc dah cek semua tapi tak jumpa puncanya ap. Ada c mummy2 kat sini pernah alami benda yang sama?

7 Balas

Pergi hospital

4mo ago

sudah sis, saya kt wad 3h 2mlm tp doc ttp xjmp punca knp blh trn darah