Perlukah makan acid folic kandungn dlm 6 minggu

Assalamualaikum mummy² nak tnya sya dh p scan kndungn tdi Alhamdulillah bru nampk tu jak.. apa pndpt korg ya.. sya dh p klinik swasta lpas dh cek tkanan darah lpas tu cek nadi lpas tu sya d scan.. lpas tu d scan sya x de pn d bgi ubat asid folic tu.. tdk apa kh klau x mkn lgi.. d sbbkn kndungn msih kcik lgi nmpk mcm 4 mnggu kata doktor... #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

7 Balas

Boleh g farmasi beli acid folic.. baik mkn awal kandungan utk pembentukan janin..

8mo ago

Sesama kasih