Susu badan

Assalamualaikum mummy² nak Tanya...mummy² yg mengandung #firstbaby 37week lebih DH kluar ke susu...Saya DH 37weeks lebih tapi masih xde susu yg kluar...nurse Ada Tanya kluar DH ke susu...Saya ckp belum... mummy² semua Ada ke pengalaman pasal ni#seriusnanya #pregnancy #mommybuntu #1stimemom

1 Balas

mcm sy dlu 2nd trismeter rs breast mcm bsh sikit ada susu menitik...tp papepn depend pd bdn msing2 mcmne .ada awal..ada lmbt..tp mcm sy dlu bersalin czer..wlaupn ms preggy susu dh start ada..tp lepas bersalin amik ms 3 hri br dpt kluarkan susu tuk susukan bby...puan jgn stress2 ea..ada tu susu puan utk bby puan..mg dpmudahkan segalanya .aamiin