Bersalin 37week

Assalamualaikum mummy² nak bertanya Ada ke yg lahir awal Masa kandungan 37 week...Saya skrang alami mual Dan muntah Dan sangat sakit dibahagian perut...Dan boleh kongsikan pengalaman masing²#firstbaby #bantusharing #seriusnanya #pregnancy #mommybuntu #jangandibully #1stimemom

Bersalin 37week
2 Balas

better pegi hospital kalau sakit sgt perut.

4y ago

mula2 contraction rasa mcm period cramp. kena kira gap bila sakit tu. Kalau sakit setiap 5-10minit n konsisten selama dua tiga jam, dh boleh gi spital cek bukaan.