Bersalin 37week

Assalamualaikum mummy² nak bertanya Ada ke yg lahir awal Masa kandungan 37 week...Saya skrang alami mual Dan muntah Dan sangat sakit dibahagian perut...Dan boleh kongsikan pengalaman masing²#firstbaby #bantusharing #seriusnanya #pregnancy #mommybuntu #jangandibully #1stimemom

Bersalin 37week
2 Balas

Wasalam. Sy dh nk masuk 38 week masih belum ada symptoms nak bersalin. Cuma ada juga sakit kaki masa nk trun dr katil, nak berdiri selepas duduk lama. Doc pun ada cakap baby dh ada turun sikit dr kedudukan sblumnya.

4y ago

Saya sakit sekejup² tapi baby masih aktif bergerak...Saya belum serah diri lg....kalau esok Makin kuat atau tengh malam ni baru nak g hospital

better pegi hospital kalau sakit sgt perut.

4y ago

mula2 contraction rasa mcm period cramp. kena kira gap bila sakit tu. Kalau sakit setiap 5-10minit n konsisten selama dua tiga jam, dh boleh gi spital cek bukaan.