Mabuk kerete atau alahan 38w

Assalamualaikum mummy2.. ada tak mcm sy.. masuk 38w sy start mabuk naik keter... asal naik keter pening2.. pastu seharian hanyut ajer kepale.. kalau di paksa boleh muntah.. normal ke? sebelom ni xde alahan ape2.. tbe2 je#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firstmom #seriusnanya

1 Balas

Wsalam, sy mabuk kereta masa awl2 pregnant. Dgn xblh bau aircond kereta lg. Siksa tmbh2 nk drive g kerja. Mmg smpai ofis auto muntah.

2y ago

awal2 jeke? sy ni sebelom ni xde ape.. skrg je buat gitu.. cmne eyh nk handle? dh la nk masuk hospital dah luse.. huhu.. tekak dh pedih..