37weeks nak tanya ble

Assalamualaikum mummy nak tanya klu perut sllu mengeras lepas tu pinggang sakit sesak nafas tu dah nak dekat bersalin ke...skrg ni demam slesma dalam.. badan pn panas xslesa nak tido😭 lepas tu bila bby gerak miss v tu sakit jalan pn susah 🤧

2 Balas

Boleh jadi tu sis. Perut mengeras tu kena monitor jugak. Dah 37 weeks tu mmg selalu sakit pinggang, bayi dah membesar kan dalam perut dah turun ke bawah. Apa apa pun Semoga dipermudahkan!!

2y ago

owh yeke sis...lepas miss v tu sakit bila bby gerak...aamiin trima ksih sis

dh bleh standby dh sis, smoga sgalanya brjlan lncar 😚