Perut gatal gatal.

Assalamualaikum mummy mummy semua. Saya nak tanya, perut saya dah start gatal gatal, ubat apa yea yang sesuai bagi hilang gatal gatal ?

2 Balas

Klau nk kulit lebih cantik balik pkai minyk zaiton yng kerp insyaallah akan kurng gatl.. Klau wktu patng nti tgok perut ade merekah pkai param insyaallah akan jdi cantik blk..

Waalaikumsalam... Takde ubt sis, just bge lotion bnyak2... Baby oil or minyak kelapa dara pun ok juga.. Good luck 💕

5y ago

Sbb kulit kita kering sis.. Sbb tu la, kdg smpai nak garu guna sikat rambut 🤣🤣