Confirm Ectopic!

Assalamualaikum mummies, Alhamdullilah baru lps buat operation buang kandungan luar rahim, sblm operate jantung debar2 teruk sbb 1st time kena operation ,bila nama kena panggil trus jadi pucat gigil 🤭rasa nk lari je blk 🤣tpi risau tiub pecah pulak 😩 dh lepas ni lega nya rasa...naseb awl dpt tau sblm tiub pecah...so x jdk nk banned klinik pakar 2 🤣thanks doc pakar inform sy awl2...thanks family bagi kata2 semangat! sblm ni sy dgr org sekeliling yg kena tpi hari ini diri sendiri pun pernah kena, xpe Allah uji tanda Allah syg...hmm xde rezeki setelah ttc 2 thn lbh...so next bby kita fikir dulu 🤭 taip sambil menahan sakit 😅 #justsharing

Confirm Ectopic!
2 Balas

Be strong ya awak ! InsyaAllah Allah akan gantikan yang lebih baik. Positive yang percaturan Dia lagi cantik buat kita yang diuji. Moga ada rezeki yang menyusul buat kita. Aamiin Allahumma Aamiin 💐

3y ago

InsyaAllah Aamiin...sabar itu indah

Sy pun prnh operation kene ectopic ni tahun lepas(17.07.2020)...tube sblh kanan pecah...kene buang...awl January 2021 dsahkan hamil lgi...syukur rezeki Allah...skrg dh 9weeks 2days...

3y ago

Darah keluar sikit2 tpi brterusan...warna darah mcm merah delima...