Bersalin Kat Hkl

Assalamualaikum & morning mommies ❤️❤️❤️nak Tanya ada yg bersalin kat HKL ke? Saya bersalin kat sana bulan depan. Kat sana ada watercooler ke? Atau still bg thermos kat staff yg bertugas utk isi air pns? Last bersalin kat sana 4 thn yg lps. Time tu still kat bangunan lama lg

1 Balas

Haah. Ada hosp yg ade watercooler kan. Best.

5y ago

Since wad baru hope da guna watercooler la. Payah bawa thermos. Nak kena tggu staff tu. Kalau ada watercooler blh la tuam2 kan susu kita