Jantung Laju

Assalamualaikum momy2.. Sy shikin... Maaf gngu.. Sy na tanye... Dn ade soalan.. Knpe ye jantung sy laju smcm... Cm dia pam laju gile sMpai sy rasa ta Selesa... Skng sy hamil 34minggu 5ary...sy gdn on ubat. .

2 Balas

Saya minta maaf ya puan sebab saya tak pernah lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗

doc pernah gtau, klau jantung rasa berdebar , sesak nafas pe smua kena refer doctor terus.. lagi² dh dekat dgn tarikh bersalin ni.. sy haritu pun doc pesan cmtu sbb dh hamil 30 weeks.