Morning sickness

Assalamualaikum momy smua.. Saya trimester ke-2 haritu sblum ke trimester ke-2 lagi dah start morning sickness.persoalan nya bila kah morning sickness ni akan habis ye Betul2 tak larat jadi nya..😭💆🤢🤮 Harap ada yg sudi jawab kebiasaannya bilakah morning sickness ni akan habis . Dan adakah cara untuk hilangkan nya. #16w#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Ikut orng juga, sya 3 bulan morning sickness stop, larat tak larat tu tak tau lh, maybe kena hadap jga, dlu sya morning sickness sya cri bnda masam skit, atau manis biar kurang skit, semoga ibu tabah ya

depend pada orang.Saya dari 8w sampai 17w baru morning sickness berhenti.