ULURAN/ANGIN PASANG

Assalamualaikum moms..nak tanya,sesape tau ada x petua utk rawatan uluran/angin pasang?anak sy baru 1 bulan lebih,dah 2 mlm dia x blh nk tdo sbb nangis sakit area batu tu,sy baru je pegi berubat kg..@ better jumpa doc kt pakar kanak-kanak?anyone tau ada x petua utk hilangkan penyakit uluran/angin pasang ni?sy first mom ..boleh share x 🥺 #pleasehelp #firstmom #bantusharing #uluran #anginpasang

15 Balas

anak buah suami kena macam ni. berubat cara kg dengan jumla doc. last² kena operate. sebb dia tak mengecut.

tuam anak dekat area batu, buat setiap kali lepas tukar pampers..insyallah dpat membantu..

12mo ago

Area batu @ atas pd batu?

kena rajin tungku kat bebird dia...lepas mandi kena tungku

Bawa anak ke paediatrician please

Puan ade cuba tuam x dkt tempat tu?

12mo ago

Setiap hari buat,sekali 4@5 kali tungku dia..area ats pd batu