Cubaan hamil

Assalamualaikum, hi moms nak tanyee kalau semasa bersama, suami klimaks terlalu awal adakah akan akan menyebabkan susah pregnant? Saya ada terbaca ditiktok kata nya kalau terlalu awal ejakulasi sperm pramatang dan sukar utk#ingintahu #pleasehelp #bantusharing hamil. 🥹

12 Balas

Ni saran saya ya. Kalau awak lastday period tu kalau mmg lastday takda darah lagi tp masih ada keluar yg coklat2 pudar2 je try , pastu elak 2hari pastu besama lagi. InsyaAllah sbb kita tak tahu masa subur kita dicelah mana

1y ago

Eh tu laa saya ckp last period , last period setiap org bebeza sis, mcm saya 4hari period hari ke 4 mmg keputihan da kelua tp dia bukan keputihan kaler biasa tp dark , kita boleh cium bau dia , kalau masih bau darah takpatut masih nak bsama. Takpatut tu saya taktahu , sama je kita ada belajar sekian