Maximum RM500 sehari

Assalamualaikum & Hi moms and moms to be ????. Baca news sambil scroll dah dpt cash. Sehari boleh dapat beratus (maximum RM500) malas2 pun dapat RM50 jugak. Nak bagitau awal2 guna appss kena sabar yaa moms2 semua. Bagi saya news dalam apps ni semua best2 sebab pasal isu semasa. Sambil baca news boleh dapat cash, sapa nak bagi kan. Mula2 buat tu ingatkan saja2 jugak lepas tengok ada yg dapat cash tu ehh whyy not kita try kan ! Setakat ni, apps ni memang berbaloi 2 IN 1 . 1 .TAHU ISU SEMASA OR PASAL KESIHATAN PUN ADA JUGAK. 2. BOLEH DAPAT CASH OKAY XNAK BANYAK BUNYI . Nak tahu lebih lanjut nanti sy akan explain . FOR MUMS YG NAK TRY BOLEH TINGGAL KAN NO FON YE N NAMA SEKALi ?. Sy akan tolong create ID ??? .

1 Balas

Hmmmmmm is this a scam? Macam too good to be true je. Hmmmmm suspicious 🤔

5y ago

No scam yaaa . Sriusly true