Overdue ank kedua

Assalamualaikum moms.. isnin dpan 05/4 serah diri dah. boleh share siapa ada pengalaman overdue, dkat hosp nti doctor bgi tempoh lagi ka ? Atau terus induce sbb Kepala bby dah engage.. #1sttime_overdue #Second_Baby

2 Balas

Klau overdue kena serah diri mungkin masuk wad harini masuk ubat esok mcm tu la...doc dah bgi tarikh masuk wad mknanya doc dah xbgi tempoh dah terus induce...semoga dipermudahkan urusan sis dan baby

semoga dipermudahkan.