bengkak susu badan

assalamualaikum moms ✌🏻 anak saya dh 2tahun 9bulan..sekarang anak saya tiba² taknak menyusu badan..bengkak susu sakit teramat sangat..macam mana nak mengatasi bengkak susu badan ni? 😭😭#seriusnanya #pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Balas

bestnya kau sis susu badan still adaa...saya dlu dlm Ksih susu badan anak umur 2bulan saja xtau knpa tidak ada lnsung dah air susu dah mkn² yg bekuah² yg Ksih tmbah susu badan tpii.. xde lnsung kdng stress dgn Orng sekeliling kena Ckap mesti kau jijik Ksih susu badan mcm² 😞

2y ago

sy minum hoclick utk milk booster. lani over supply la plak. sakit bengkak susu😭