botol susu & pampers nb

assalamualaikum mommy...nak tanya selalu botol susu untuk NB itu nak kena beli yang berapa Oz punya eh?.dengan pampers brand apa yang selalu orang beli untuk baby NB?

9 Balas

yg 2/4oz je sis... pampers NB kena try error...elok amik pack kecik je dlu sbb nk try ...selalunya ping lmbut harga marhaen brand Huggies... kalau mmpu boleh ambil offspring/applecrumby/ mamypoko....tp dlu anak sy x sesuai dgn mamyoko Naik rashes..jimat duit mak dia 😆

Botol susu saya beli yang 4 oz je for newborn. Kalau utk pampers saya ambil huggies newborn 2/3 pax. Sebab newborn banyak pakai pampers nak nak lagi kalau baby boy. Utk brand pampers puan try je search pampers for newborn kat fb ada banyak suggestion brand.

Beli Yang 4oz. Tapi beli ppsu material. Tahan lama untuk setahun. Brand pampers awak beli satu pack mana awak rasa sesuai. Sbb Takut lain 2 brand Takut xsesuai dgn baby. Kalau mampu beli offspring or applecrumby. If ada bajet, beli mamypoko..

4ounce Baby guna pampers banyak Diorang selalu berak kencing dalam 8 kali sehari So ikut atas kemampuan - drypers or huggies ok je

Dkt kotak tiap botol tu ada tulis sesuai utk NB or tak. Pampers drypers, pet pet

Yang penting kalau botol untuk NB cari teat yang bersesuaian ya..

Kalau pampers Huggies, super lembut dan elestik..

sy beli yg 2oz je. drypers pampers lembut.ok sgt

2/4oz je