Minyak Kelapa Dara

Assalamualaikum and Hi mommy.. Boleh tak cadangkan brand minyak kelapa dara yg bagus?

2 Balas

sya nk tnye sis2 ambk n mkn mnyak kelapa dara nie utk ape errkk???

5y ago

sya 2hri lps bru brsembng ngn dr.emelda tu sndri...doc bgi tau mcm nie...Doc, betul ke minyak kelapa dara memudahkan bersalin normal? Jawapan doctor : Jika betul, dah lama KKM membiayai sebotol untuk semua ibu hamil sebab ini lagi murah dari Caesarian Section, dan Doktor di Eropah/America pun akan suruh ibu hamil depa telan minyak ni. Penjual Malaysia saja dok buat overclaim 🤦🏻‍♀️.....dr emelda adalah doktor gynae d tmpt sya brkje...#KPJDAMANSARA

D aura