Pregnant atau tidak

Assalamualaikum mommy2.. Siapa dlm ni ada pengalaman berurut, masa baru nak urut perut. Tukang urut tu kata dia tak berani nak sengkak sebab dia pgg bahagian rahim tu tegang . Mcm ada isi. Lepastu dia suruh buat test. Pernah tak mommy2 jadi mcm ni lepastu betul pregnant ?? #seriusnanya

12 Balas

Pernah

dah try buat upt?

2y ago

b,elum buat lagi.. mmg da lewat 2 mgu. lepastu lately ni badan mcm rasa tak selesa. tu yg pergi berurut. da 3 cycle try nak pregnant lg . tp takda lg. tu yg bila tukang urut ckp mcm tu tak yakin nak test. nnti sedih lagi.. tgk la mungkin minggu depan baru test in case tak period jugak