KELUAR LENDIR KOKO NORMAL TAK

Assalamualaikum mommy2..maaf saya nak tanya.. i'm 4 to 5weeks pregnant.. nak tnya kalw keluar lendir warna koko tu normal ke tak ye..i'm first mom. #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

14 Balas

Terus pegi emergency miss..setiap org tak sama kondisi..

1y ago

dh pegi..but dktr kata darah period sebb cek rahim semua ok..and blom nmpk apa2..and buat test negatif plak..dktr ckp tkot upt yg sya guna tu rosak..mslhnya takkan la smpai semua rosak..sebb smha double line.sya cek guna upt dip n tell and last sekali clear blue yg biasa and digitl..semua positif and yg digital naik pregnant.. kat klinik diorg pkai mrs.tell me tu . sya ada try jenama tu sblom guna dntell and clearblue..tpi jenama tu xpenah positif .sentiasa negatif..cnfius saya😭

seeloknya terus ke hospital.

pergi cek sbb nak ikutkan xnormal

1y ago

dh pegi..but dktr kata darah period sebb cek rahim semua ok..and blom nmpk apa2..and buat test negatif plak..dktr ckp tkot upt yg sya guna tu rosak..mslhnya takkan la smpai semua rosak..sebb smha double line.sya cek guna upt dip n tell and last sekali clear blue yg biasa and digitl..semua positif and yg digital naik pregnant.. kat klinik diorg pkai mrs.tell me tu . sya ada try jenama tu sblom guna dntell and clearblue..tpi jenama tu xpenah positif .sentiasa negatif..cnfius saya...

xnormal