Bila nak buka buku pink

Sya penghidap GBS . Seawal brp mggu nk pegi kk untuk buka buku pink ? Last period 9/4 kira dah brp mggu yer sakarang ?

4 Balas

dlm app ni boleh kira awk dh brp week. just masukkan last period then it will appear. cuba call kk tmpt awk dan tanya direct

Dah 5 minggu lebih kandungan tu. Nak buka buku pink swasta ke gov?

4mo ago

5 minggu selalu tak nampak kantung lagi. Better pergi 8 minggu ke atas.

dlm 5 minggu lbh ni nnt dua minggu lg blh buat buku pink..

Hi kak, masa upt tu trus detect ke line tu? Ke nmpak samar2?

4mo ago

Masa ambk upt tu terus nmpk dua line terang