Jantina baby

Assalamualaikum mommy2 semua sayank tnya brp bulan eh kita boleh tahu jantina baby ☺️#ingintahu #firstbaby #bantusharing

7 Balas

@bunga sama lah kita sis 2kli scan bby xmau tnjuk jgk dia duk kepit🤭nk scan plak tkt dia duk kepit pulak 😅

Saya tahu bila saya 5 bulan. Dlm 20 minggu dah dpt tahu jantina. Bergantung gak pada baby bagi kerjasama atau x

3y ago

tq sis ats respon ☺️ semoga sis n bby sihat selalu .., sy dah 5 bulan lebih tp x scan lgi tkt baby xmau tnjuk lgi😅

sy 17 minggu scan dah nmpak. 21 minggu buat detail scan mmg confirm dah gender nya pakar cakap

3y ago

aamiiin

saya 14 weeks dah tau gender and still repeat scan masa 20 weeks, alhamdulillah baby boy

3y ago

alhamdulillah untung sis bby dah tnjuk gender.. semoga a dipermudahkan urusan urusan sis ☺️

20w sesuai utk scan gender

3y ago

hehe tulah .. sya last scan masa 18weeks tu pun x nmpk sbb dia ddk kepit cmtu skrg ni x scan2 lagi ni😅

Butter 7bulan sis..

3y ago

oky sis tq yer😅, sebab x scan pun lg tkt bby xmau tnjuk 🥺

18w dh nmpk

3y ago

heheh , x scan lagi buat masa skrg 😅sbb tkt bby kepit pulak 🤭