minum air gula

Assalamualaikum mommy2.. Nak tanye.. Sbb ap ye sbnarnye kita kna minum air gula.. First Pregnancy.. 13weeks ..Org bnyk ckp knp awl sgt minum air gula.. Sy pun trfikir jugak knp ye..

32 Balas

Xawl mne dh rsenye tu, sy sblum 10weeks kne mnum.. then lg 2 mnggu nk kne mnum lg skali, 29weeks

sy 8 week dah mnum air gula sbb family ada history kencing manis. alhamdulillah result ok☺️

Saya sebulan lebih dah minum air gula.. Samalah nurse lain pun pelik kenapa minum awal sgt..

xpasti..tp dulu sy minum sebab brt naik 2kilo dlm sbulan..kena minum jugak air gula..

Sy kena dulu 9w dh mnum air gula .. sy mnum sbb brt dh overweight n umur dh atas 25

4y ago

Xde sis .. cuma spnjg prgnt tu xblh naik mdadak .. mcm sy hjg2 prgnt tu, naik 1.1kg dlm 1week.. trus refer dgn doktor..

Sy kne mnum air gula.. tp skali ja sbb ade sjrh kluarga kncing mnis

baru selesai minum air gula tadi. huhh sungguh mencabar hahahahah

Sya msa 16week dgn 28week mnum air gula sbb berat bdan naik..

Sy 12 weeks pn dh kna minum air gula

sy 6week dh kna mnum..😅😅