Vaksin anak

Assalamualaikum mommy2.. blh share x pasal vaksin anak .. anak sy girl 1thun 3bulan bru dpt dos 1.lps ccuk balik demam mlm tu muntah2 .. smpai skrg kdi xnk mkn lgsg. Bdn dah susut. Dye tgk mknan jdi takut.. ada yg ckp lps ccuk ank dye xblh jalan la. Naik ruam smpai mninggal dh. Tp nurse still cakap xde kaitan dgn vaksin tu.ada yg blh share x. Takut jgk nk g ccuk next dos

1 Balas

bawa pergi kecemasan. kdg kala ada anak yg alergic dgn bahan protein dlm vaksin.