Hi beautiful mommy, ada soalan sikit.

Assalamualaikum mommy smua. Nak tnya, sy ada pg bberapa klinik, utk mmbuat scan, dlm dua kali suda. Tp belum buka buku ksihatan lagi psal dua2 klinik msa yg d pegi tu buat rasa x slesa. Kalau area kota kinabalu, klinik yg mna yg bgus? Sy first pregnancy. Msa second time pg scan, dlm 3bulan suda. Mnta Tlong recommend kan klinik mna yg ok utk buka buku ksihatan and buat blood test tu smua. Mohon bntuan mommy d sni 🙏🙏🙏🙏😓😓😓😓#1stbaby #1stpregnnt #mommybuntu

1 Balas

kalau org biasa² nk bersalin nnti murah prefer kerajaan je.. kalau org have² pergila swasta everything berbayar... alhamdulillah saya anak pertama juga...daripada cek pregnant hingga nk bersalin dan kini cek bulanan anak...semua klinik kerajaan je.. selamat dah pun melahirkan pada febuari 2020