40week deu 23/7

Assalamu'alaikum mommy .. siapa 40minggu masih takde tanda2 lagi . Harini saya dha genap deu date tapi still takde tanda2 lagi ..

8 Balas

Sama la wakk.. Due sy harini.. Tanda2 pn blm ada.. Hmmm... Dh abes keliling tawaf mall tu... Blm ada tanda2 lagi.. . Be strong mummy2 yg overdue.. Allah pilih kita sbb kita kuat.. 😘 Positif shj ok. Kita semua xsabar nak tgk dia.. Dia pula masi nak rileks dlm perut.. 🤣 🤣

sama tarikh due kita..msih xde tanda2 jgak..doc bg 10 hari extra dri trikh harini, klau x beranak jgak kne g serah dri kt hospital.

2y ago

dah bersalin ke sis

sama laa doc letak due date hari ni tapi tiada tanda tanda pun... cuma perut selalu memulas macam mau tercirit😅

Saya sama mcm sis , harini 24/7/22 39minggu 6hari. Masih takde tanda tanda , baby first. Risauuu 🥲

2y ago

Saya 29/7 pun takda tandaaa lagii. Hurm

Sy pon dah overdue sis . 40w 2d . Hopefully sakit sebelum kena induce .

Waalaikumsalam. Moga dipermudah bersalin tak lama lagi ya mommy

ad je sis,,, sy 40mnggu 11hri bru mlahirkan

dah melahirkn sis?