Berat baby kurang

Assalamualaikum mommy semua...sy nk tmu mcm mna nk buat nk naikkn berat bby...smlm cek dktr ckp berat bby xsekata dgn usia kndugn...ubt yg dibekalkn pn sy dh mkn...mgkin sb hb makin turun..ada cdgn ape2 or pglmn x drpd moms lain#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Waalaikummussalam, makan isi ayam, isi daging. Lebih kan lauk, kurang kan nasi. Hb tu kalau ikut pada orang orang, suruh makan buah jambu batu tak silap. Tapi saya makan buah oren je, hari hari saya bedal, tu je fav 🤣. Naik la juga hb. Dari 10, skrg dah 12.