Tambah susu badan

Assalamualaikum mommy semua...nak tanya mcm mana nk tambahkan susu badan ye? Lepas je habis pantang susu pn makin drop..smpai anak menangis susu tk cukup😪 boleh bg tahu kot ada yg amalkan makanan ke minuman utk tambah susu ke.. #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu

10 Balas

hi awak, cuba share apa yg buat awak rasa baby tak cukup susu ya? dr awak cerita baby mmg kerap directfeeding kan? berapa kerap baby awak directfeeding?

1y ago

Sis miwa. Cuba google tongue tie baby. Ada cmtu x?