Morning sickness

Assalamualaikum mommy semua..nak tanya klu kita muntah (morning sickness) selalu kluar yg kuning tu kan.tapi saya ada campur darah sikit.itu normal ke?sorry ye tanya saya first baby ada belum ada pengalaman lagi.risau jugak tengok ada darah tu.

1 Balas

mommy next time kalau ade keluar darah, x kira la dri hidung ke muntah ke bleeding ke, terus pegi hospital ye. jgn tye dlm ni dah. mungkin dh ade luka dlm tekak yg x nmpk.